Еми и аз пуша и то отдавна май като студентка ги започнах т.е. 15г. Не си мислете че апелирам да се тровите - нищо подобно, но мисля че всеки има право да решава как да си троши главата сам. Що се отнася до пасивните пушачи стремя се да не им преча - кой ги кара да стоят около мен
(това беше в кръгът на шегата естествено).
ЦЗаконите трябва да се изменят, цените на цигарите да скочат с 400-500% и да ви видим тогава При 5 лв. се говореше , че никой няма да пуши.. но уви
lo11o Всеки се разполага според чергата си, а и законите ако не знаеш са изменени. Случайно с това се занимавам и разни малоумни инвеститори търсещи как да прескочат нормативната база да спестят някой лев горките от направата на една вентилация като хората нищо, че сградата в която ще инвестират е за милиони. Крайната цел е 2013 забрана за тютюнопушене във всички затворени обществени помещения и т.н. обаче има едно голямо обаче ти защо влизаш в такива помещения, в които би трябвало да са обособени за пушачи а? Ами в тая връзка хайде да откажем и пиенето ето аз не пия и гласувам с две ръце против алкохола!
Какво правим - разни хора разни идеали! Аз не съдя никой за пороците му (живота е твърде кратък за да се занимавам с глупости), така че не съдете и вие. И накрая с най-приятелски чувства към всички пушачи и непушачи лека вечер.