Не се коси, всички нови умения са за боклука.
При тъмния мистик е следното :
1.Занаятчия - Добавя допълнителен бонус към всички шансове за изработка на предмети, както и към шансовете за обработка на ресурси.
За нищо не става при положение че епиците все още излизат същите боклуци както преди.
2.Изследовател - Добавя допълнителен бонус към всички шансове за копаене на ресурси.
Ресурсите ще свършват доста по бързо от обикновенното и много по малко хора ще се вреждат.
3.Плячкосване - Добавя допълнителен бонус към шансовете за пускане на плячка и злато.
За какво ти е при положение че не можеш да надхвърлиш базовите 100% за предмет и 200% за злато.
4.Унищожител - Увеличава шанса за избор на най-силния опонент за бой по време на битка.
Кой мистик стига до битка с противник, тия ловци за .... ли ще ме държат.
5.Мистична въртележка - Позволява на мистика да порази повече от един опонент в даден руд. Въртележката се изпълнява, само ако опонентите на бойното поле след първия удар са 2 или повече. Нанася поражения, равняващи се на 40% от тези на оръжието. Работи само с тояги.
Същото като в предната точка.
6.Заздравяване - Намалява наказанието върху здравината на екипировката на героя с определен %, ако той бъде победен.
Който го е страх да не си изцапа екипа да си го държи в къщата и да ходи гол в опасните провки, нали в това е чара на тези битки в зоните.
7.Тъмна призма - Присвоява определен % от противникова благословия, идваща от мистик на светлината. Максималното количество дух, което се използва за умението е 900 на битка.
Само светли мистици ли са в играта или има по 10-15 в категория, абсолютно безполезно е да работи само срещу един вид герой. Поне срещу пазителя да работи ама не
8.Обратни поражения - Връща определен % от нанесените му поражения обратно. Изборът чии поражения да бъдат връщани се прави в началото на битката и не се променя до края й.
В битките за слава може би ще е полезно но само може би. За тая прословута слава играят по 7-8 души на категория.
Дотук не намерих и едно читаво умение което да ми е полезно в играта, може да не важи за всички тъмни мистици, но за мен е така. С две думи ПЪЛЕН БОКЛУК са новите умения.