Приятелю/ко ,свирепия е най прецакан от всички,имаше си боен вик и въртележка,а сега и въртележка дадоха на мистиците,Новите умения са точно прах в очите,един от разработчиците беше казал че с новите и въртележка ще "коси",ОБАЧЕ АЗ НЕ Я ВИЖДАМ ТАЗИ РАБОТА.При успешен удър ти пада бронята???Това за какво,другите 2 и те не са по добри -точно повтарят ефекта на бойния вик и яросната фронтална атака без тяхната ефективност.Няма никаква съпоставимост между другите класове герои,сила и жизненост на Война,с ловкоста и точноста на Ловеца и точноста и интелекта на Мистика,ако ги пуснем с еднакви параметри на уменията знаеш кой ще е победител,вкарани са много ненужни изисквания които спъват Война,например прословутите 2 оръжия,да ги активираш трябват 25 точки,10 на меча а останалите 15???,аз боздуган не ползвам от 3 кат. а брадва от 4 ,защото са неефективни и кво праим тогава,това умение трябваше да се отключи при напълно развито умение с дадено оръжие,без значение дали е меч,боздуган или брадва.Направих си още 2 героя от другите класове точно да им съпоставя уменията и имам наблюдения,За това точките ги слагам да развия на мах -Бойния вик,Берсерка и Въртележката за друго точките просто не стигат,така че ще сложа точки на новите като стана 70 лв,а сега съм 49