Кви 5 лв ли,статистика ли ,абе момчета освестете се след промяната получих 2 предизвиквания от ловци обсег 10,ловкост над 600 и кво като имам развити въртележка и боен вик на макс и 600 жизненост до 4тия истрел на 1вия рунд ми вкара 2 критикъла по 4000 и ме трупира за какво говорим,с маг.въртележка и невидимост ли там беше мистиците и ловците дърпат много напред .За кои босове говорим -за Мамути с повечко жизненост нали и отваряме устата,не съм видял партита с 5 свирепи или пазители що ли,ама със стрелци е масово явление айде останете съз здраве
играл съм с ловец а сега като реших да се върна в играта станах свиреп и сега ще си кажа защо.
1. на ловеца му трябва залп и парти ловци със залп че а дано претрепе всичко живо преди да е успяло да го гепи за гушата че тогава голям бой ще яде
2. колкото и да е ловък ловеца боя се печели като ликвидираш опонента а не като бягаш от ударите защото един сивреп воин облечен като урод така яко може ти смъкне щетата че само да му драскаш бронята а той като ти бие два шамара и си доло
3. за да се облечеш като урод иска много злато за героя а това умножено по 6 става от адски скъпо гига адски скъпо
а един воин без да се облече каро урод за да носи на бой няма как да си свърши работата. за да го кажа простичко на цената на която ще облека както трябва героя ми ще си облека както трябва поне 2ма ловци да не и цялото парти
п.с. предметите в аукциона са скъпи поради елементарна причина. за да ги изработят занаятчиите са вложили в тях средства които трябва си върнат и да излязат на печалба за да имат сметка от средствата и труда който са вложили.