За качествата на лидера съм на друго мнение...
Явно ти е трудно да разбереш за какво точно иде реч.Ще се опитам да бъда пределно ясен с кратък пример.
Аз съм създал гилдия и съм 2-ра категория , вкарвам диаманти , злато в гилдията , развивам си я , вдигнал сам различни нива на работилницата и прочие.В един момент ми става скучно да си играя сам и почвам да търся герой , които да се присъединят към гилдията ми.След няколко дни търсене и рекламиране на гилдията си , Пешо а.k.a Pesh4о, който е 3-та категория решава да се присъедени към гилдията ми.Аз му пращам покана , показвам му забележителностите на щаба на гилдията си и предните постове и му пожелавам приятна игра.Запленен от диамантите и златото , което съм инвестирал в развитието на гилдията , той решава да свика избори , поради простата причина , че той е по-високо ниво и категоря от мен , той автоматично получава по-голям точков актив и става новият лидер на гилдията.Изритва ме и присвоява цялото имущество , за което аз съм вложил пари , било то виртуални или реални.
Явно аз нещо не съм наясно , аджеба какви лидерски качества трябва да притежавам в този случай?