Като стигна до седма ще го мисля.До този момент , без кой знае какви капиталовложения ( реални пари) ,съм завършил всички приключения в съответните категории на героя ми , а и съм развил занаят до епици и комплекти.
Относно новите играчи , реално погледнато не им е нужно подобна инвестиция от 20 диаманта за начален тласък.До 3-та категория включително могат да си играят без да си дават много зор и да трупат злато и диаманти от приключения , продажба на предмети и прочие.
Въпросът за купуването на диаманти опира до това , че те спомагат за по-бързото развитие на героя особено в ниските категории.Лично аз до 4-та категория не бях дал и един лев за диаманти , поради простата причина ,че играех соло.С приемането ми в сегашната ми гилдия се наложи да почна да купувам диаманти , за да бъда от полза на съгилдийниците ми и да развивам занаят.
За преминаването на цялата 4-та категория и ферменето на Ледената брадва , за намирането на наемниците ми , екипирането им съм използвал не повече от 200 диаманта.Като се направи една проста сметка , диамантите от награди в 3-та категория са напълно достатъчни за подобно авантюра