аз имам предложение всеки който се сети за нещо направено в полза на играчите от 2 години насам да го напише с големи букви,аз се мъчих да се сетя но не ми идва наум нищо,а ако случайно обидиш някой от екипа могат и да те изтрият от играта независимо че по техните сметки може да си превел и 20 000 лева,а имаме много основания да сме недоволни,защо преди не се оплаквахме толкова,аз лично до преди няколко месеца почти не пишех във форума но ми дойде вече прекалено много от тези гаври с играчите,имам 5 героя които съм ги докарал с адски много труд и можеби 500 000 диаманти до 7-ма но сега,положението е направо отчайващо вече,от напълно безплатна игра стана напълно платена,и ако някой е доволен от сегашното развитие нека да му дам единия герой и да пробва с надници от по 55 000 на наемник и ремонт на героя 750 000 и на наемниците по 135 000 на единия как по дяволите ще може да си издържа героя с пуснато злато по 40-50 000,а на някои места и по 3-4000,и защо някой от уважаемите администратори на играта не пробва да мине някое приключение с 500 диаманта минимални разходи и после да скача от радост че е взел за награда 10-15 диаманта и да каже че това не е подигавка,бях писал преди как за да изкарам 1 смарагд за да пусна кръгла бройка изразходих 60 хода и към 40 диаманта и после малко дигнаха шанса
уважаеми модератори поставете са малко на наше място от години си изразходваме голяма част от свободното време а някои и доста добри суми за смс-и имайте малко уважение към нас