Подкрепям BERSERK.BEAST има логика. Кат 2 свиреп воин - и какво му е свирепото като не мога да имам боен вик и въртележка. Стоят си като картинка. Поне на 1 ниво да можеше, иначе за какво изобщо го показва. И т.н.
ох мале сега трябва се съглася с иволвър и да те избъзикам на хубаво ама хайде ще се сдържа.
моят въпрос бе защо броя на точките за умения е недостатъчен да се развият всички умения на макс и какъв е проблема това да бъде променено. иволвър отговори защо е така и си има своята логика. от друга страна ако имахме възможността да развием всичко щяхме да имаме по-големи шансове да се екипираме от дроп като в друга игра или да изкарваме злато от дропа в промишлени количества което заедно с уменията даващи повече шанс за хубави изработки определено ще съживи занаятчийството (според мен в момента е полумъртво да не кажа почти мъртво) и ще намалеят супер скъпите оферти. а с уменията за повече щета няма са нужни прекомерни разходи в някои зони подчертавам прекомерни да не се бърка с огромни
. пък и никъде не казвам че трябва да е дословно както съм казал а просто защо е оставено така.
а за иначе да се увеличат точките без да се улесни играта си има приоми. като например сега има предмети главно оръжия даващи бонус към умения. ако се направи така че всяка една част от екипировката да дава такива бонуси може да стане доста яко
примерно бих се премирил с броня на която някой от бонусите да не струва ако дава точка към бойния вик примерно
защото това в известен смисъл компенсира минуса на бронята.а може такива да са само предметите от награди ако на екипа му се вижда че така играта става лесна варианти най-различни има си хора които да го решават. просто на мен ми се струва че ако някои неща се оправят ще има повече тръпка, повече играчи а защо не да се стигне до там играта да погне по брой светове ИО