0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
таверната в имперският град да предлага по поне 3 перфектни наемника от всяка категория само със начална цена без таван,да будат видими от всиччки герои,да няма опция купи сега ,да рефрешва на 24 часа или по-малко,които е наддал и буде наддаден губи златото как мислите
Май наистина отдавнане си влизал Аз вече като видя жълтия свитък да свети, и започвам да се кръстя
Напротив, на мен са ми полезни и сега, не са кой знае колко напред с новите умения.
ами стоят така,аз поне скоро ловец със орлово око 3 залп 5 и критичен удар не съм виждал,какво говорим да има и маисторство с арбалет пронизващ изстрел или горяща стрела,за силна тетива не си и помислям че ще видя някога
Глупости. Снощи си наех един в 7-ма - с орлово око 3, залп 7, критичен удар 7, майсторство с арбалет 5, прецизност 6, горяща стрела 5 и изстрел в главата 3.
Абе .. ловци има, я намерете читав Пазител , направо се изпотих, 30 диаманта за рефреши и няма един който да се доближава до изискванията ... Иначе в Т5 ловци излизат често, за 2 дни 5 наех , който ме задоволяват като умения , даже един който е идеален според мен 10 залп, 10 арбалет , 3 орлово.. повече не искам