Лично за мене,а и ако не се лъжа и тука е споменавано,че хубавите неща трябва да бъдат изработки.Не да ти падат неща от дроп който в 80% от случайте да ползваш и занаята да ти е безполезен.Дропа не трябва да е по-силен от изработките,а като гледам така се случва понякога.
Друго което е ти казваш 90% от играчите няма да облекат.За пример една 5та категория.Арбалети,бижута, слаби брони и такива под 44 ниво от дроп се ползват много сигурно над 50% от играчите са ползвали или ползват такива неща.Дори на основни герой съм ползвал и ползвам арбалети от дроп,по-добри бижута.А има и хора който предпочитат по-евтиното и ползват много неща от дроп.Или пък някое муле да го облечеш.Така,че доста се ползва дропа,но проблема е точно,че този дроп обезмисля някои неща.Примерно какъв е смисъла някое оръжейник да се мъчи в 5та категория да направи арбалет на този процент.Пък да бъде и с обсег и крит и щети над 450,като в аукциона има такива от дроп съм виждал с щети над 500 с максималните,с обсег и с крит който са същите или по-добре от изработките.Е само атрибутите липсват,но цените.Едно е да вземеш арбалет за макс 3 млн който ще ти върши супер работа,друго е да вземеш същият арбалет с 30 атрибута отгоре за 10 млн нали така.И така много рядко виждам някои да прави арбалети в 5та.Тоягите са на същият принцип.В 5та съм виждал тояги който имат повече щета и блок от такива изработени от легендарни или епични рецепти.Кой да майстори като са по-добри и само по атрибутите се различават?