0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Там е работата, много се съмнявам да е каръщина. Струва ми се, че наново са ни орязали шансовете. А наблюденията ми върху дропа от животни са малко стари, но доколкото помня все пускаха по нещо. Навремето, в трета категория, от животни събрах три занаятчийски комплекта. Да не говорим пък, че при първо минаване на даден бос, винаги пускаше по нещо хубавко, такова чудо никога не е било.
Ами в 3та може да е друго,но в 5та е така.Никога от животни не можеш да очакваш,че ще ти падат само яки предмети.Всъщност дори легендарния бос в Стената ще ти пуска повече предмети отколкото епичния мамут примерно.Играя от доста време в 5та и не с 1 герой и да ти кажа винаги е било така.Много рядко някои от тези босове ми е давал епи,к зелени сигурно никога.Нали изключвам боса в цитаделата,но и там не всеки път ми дава предмети.
А баба Меца!?Да не я забрави Всеки я "клеца" 3- сета събрали за 2 седмици партизаните (занаятчийският сет)! П.П.По темата лъва и мамута като ги минавах нищо не са ми пускали от първият път както и Айвъна,но за цитаделата ми е чудно,че нищо не ти пуска!
Доколкото разбирам никой не усеща рязка промяна напоследък в колочеството и качеството на дропа?