Моля абсолютно всички, които се страхуват от мечки, да не посещават Ничиите провинции.
Това в пълна сила важи за "герои", които хем искат да пълнят гуша с ресурси в ничиите зони, хем искат да са абсолютно необезпокоявани.
Това в пълна сила важи и за хора, които искат хем да пазаруват от ъпгрейднати магазини по замъците, хем да бъдат абсолютно необезпокоявани.
Хора, това са Ничии земи.
В тях всеки сам се спасява и се грижи за себе си или се ходи с приятелчета, охрана, въоръжен до зъби или с екипировка, от която няма да те заболи джоба, като те плеснат.
Плячкаджиите и изобщо - агресивните играчи и убийците - са основна "геймплей ниша", а също така и професия в тая игра и те са точно толкова нужни в Аярската империя, колкото, например, са нужни вълците в екосистемата на Канада.
Даже плячкаджиите, убийците и изобщо - криминалният контингент е твърде малко в Аярската империя. По мое лично мнение героите, които трябва да ходят в Ничиите провинции по една или друга причина, трябва да натискат бутона за пътуване винаги със свити кореми и тремор, когато се отправят натам. Ничиите провинции би трябвало да гъмжат от убийци. И аз винаги съм настоявал за повече геймплей опции, които да ги облагодетелстват точно тях. Засега удрям на камък за поне 90% от предложенията, които съм отправил относно боя в ничиите провинции, но не съм се отказал.
Защото е абсолютно недопустимо да отидеш в Ничия провинция с 10-те си мулета и половин час да няма кой да те предизвика и да се пробва да ги остриже тия мулета, за да захлеби. Това изобщо не бива да се случва и аз ще продължавам да настоявам в Ничиите провинции да цари тотален терор и абсолютния Закон на джунглата.