Броните не падат нито тъмен маг нито свиреп може да ти ги бутне.Като цяло съм за някакво умение за стрелците което да е на този принцип.Вече как да бъде точно нз защото не ми се мисли дори,но ако се вкара нещо подобно с проценти и при ловците ще настоявам и за такова нещо при мистиците
.
Щото реално погледнато един маг е силен до 5та категория и след 5та категория тея 50точност,сила,ловкост за който трябват по сумати точки грам не се усещат особено ако се биеш срещу свиреп или някакъв моб с рев който ти свалят по 24% от сичко.Се пак 24% от 1000 примерно не са изобщо малко.
Има и друго което е ,едно е да си ловец друго е да си преследвач.Разликата е доста сериозна.И ако се даде силно умение за преследвачите което да е масаво и да взима сумати атрибути не виждам кой ще бие подобен герой
.
Впрочем това с отровата ми харесва.Но да не бъде процент и така повече ще се ползва.Сяко ниво да взима и някакви атрибути.Обаче да не е от всичките атрибути.А от всеки герой да сваля от основните му атрибути примерно.Отравяш войн той губи от жизнеността си допълнително + силата.отравяш един маг той почва да губи ловкостта си и интелекта си
и така с стрелците