П.П. Driada понякога не е достатъчно един герой да е добре подготвен за да бие друг герой.Вземи за пример 2 добре екипирани мистици в 5та сбии ги и ще видиш резултата.Дори с моя тъмен маг срещу светъл съм стигал до 100 рунда въпреки че нямам лечение при моя.А ако има лечение и при двата мага шанса да се бият и при 200 рунда е сигурно никав или поне ще държат докато не им свърши духът от лечение и контраатаки
А за бос надали би издържал и 50 рунда в категория по голяма от 3та
След като и двамата са добре екипирани , какво по-нормално от това биткта да завърши наравно? А и ако наистина това беше масово явление , съм сигурен ,че екипът щеше да вземе дадени мерки.
Публикувана от: BERSERK.BEAST
точно заради това го предложих. понякога завършваш наравно не защото не си готов да убиеш боса а просто защото не ти достигат някакви 10на рунда нека са удари за да съм точен. това да завършиш наравно с бос който не може те убие даже като си половината си здраве си е меко казано дразнещо.
Ако героя и наемниците са добре екипирани , модификатора за разлика в нивата не е в твой ущърб , няма логическа причина да не можеш да победиш , който и да е МоБ в играта преди изминаването на 100 рунда.А и както каза Ivolver , подобно нещо може да се наблюдава само в ниските категории , като лично на мен ми се е случвало 1-2 пъти и то именно във втора категория.С екипирането на по-добра тояга и проблема беше решен.В моя случай - на третия опит.