На мен пък ми се ще героят сам да ходи да си бие. Като му свършат колбите-да прати някой наемник да се доизлекува и да донесе още колби и наново...
Или поне като излезнеш от гората да можеш да яхнеш някой домашен любимец за по-бързо придвижване. Някой от ония големите вълци може да са подходящи. За мистичката в групата- някой прилеп- все пак е дама.
В прочем преди време в "как да играем" на ловците бяха приписали някакво умение звероукротител.
Предполагам е било замислено да можеш да си хващаш животно за мерк след като го убиеш. Всяко следващо ниво увеличаваше атрибутите на домашното животно с определена стойност спрямо див опонент. В "задай въпрос" се направиха, че съм имал в предвид умението лов, във форума никой никаква реакция не показа. Скоро умението бе изрязано как да играем.
Ако го нямах снимано щях да си помисля, че съм сънувал нещо
Бонусите срещу чудовища много ги уважавам, проблемът е в това, че не можеш да си ги избираш :Д Идеята на Шереметев не беше лоша. Може да се направи и като обвързването с предметите-оръжието да дава определен процент бонус при изработката, а врагът да се определи при първата битка с екипирано съответното оръжие- с каквото се сбиеш първо- бонусът си остава срещу него