svetliomakkk рестартирал ли се е и ако е явно е в свят 2 което още повече ме озадачава защото в свят 3 няма приключение за рестарт там има ли питам за свят 2?
Не знам още нищо. Но да си довършим дискусията за рестарта. Така. Моята философия за играта е малко по-различна от вашата, а и поизостанах вече, за да мога да Ви стигна. Просто ми е чудно, след като непрекъснато висяхте по таваните на категориите и дебнехте за нова категория, сега да се запъвате да рестартирате? Най-интуитивно си мисля, че няма герой кат. 7, който да играе само с един акаунт. Прекрасно можете да рестартирате 1 за проба и по мои калкулации до 3-4 месеца ще е в кат. 5 поне. Можете да го обличате, да му купувате допълнителни точки за действие и т.н., с акаунтите Ви, които решите да оставите в кат. 7. Лично аз обаче няма да изпусна възможността да се пошамарим, когато стигнете отново кат. 5
![Smiley :)](http://forum.imperiaonline.org/int/Smileys/classic/smiley.gif)
. А и не забравяйте, че могат текущо да се появят и нови примамливи неща за рестартиралите. Кой знае. По-добри награди от приключения например...