Автор Тема: проблем  (Прочетена 27228 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен BERSERK.BEAST

• Lycan__Defguard свят 2
  • Категория 4
  • Публикации: 340
    • Профил
Re:проблем
« Отговор #45 -: Август 23, 2011, 09:55:28 pm »
колкото и да си чешем езиците воините пак си остават монополисти с техните умения и екипировката за ловците ще се казва че и така сме много силни преследвача като си има критове що да се оплаква а мистика има богат арсенал от магии така че няма от какво да се оплаче. сгурно и други са го правили но ето как виждам нещата:
свиреп воин срещу тъмен маг - боен вик сваля 24% от атрибутите изисква 7 точки. 5те магии на тъмния маг свалят фиксирани 50т. и изискват за това 25 точки за умения. в това ако има баланс не го виждам дори проклятието не може се равни защото воина може си наеме мистик с тези магии за атрибутите но мистика не може си вземе воин с боен вик.
пазител срещу светъл маг същата работа като предните само че качват атрибути.
ловеца има обсега който го прави много силен пфу. обсега нищо не пази срещу гад с много броня и блок всъщност даже като се двете заедно в някои случаи и залпа не само обсега е безполезен. нямат масово умение като другите класове. единственото оръжие на ловеца което нанася прилични щети е арбалета който отнема 20% от базовите атрибути при което като стигнеш нагоре се отказваш от него и взимаш лъка че дано живееш достатъчно дълго да си вземеш наградата. преследвача има мет. копията щетите им са яки но падат след 12я рунд и единствените копия които стават за нещо след 12 рунд са тези с бонус на щетите и крита без тях след 12 рунд все едно държиш джобно ножче. мет. ножовете дават 20% към базовите атрибути обаче ако нямат много крит бонус щета и висок шанс да отцелеш за използваш продължителното прицелване и да приключиш боя бързо след 10 рунд държиш пилички за нокти. камите 20% ловкост 30% точност сравнително добра щета често са с бонус на крита и щетите щеитите им не падат по време на битката но налетиш ли с тях на воин облечен като урод по воинския стандарт и да оживееш трябва да пускаш тото защото колкото и често да го удряш няма да догониш унищожителните щети на два меча може дори един единствен удар да ти види сметката. светлия мистик е докторче с тояга и си няма понятие от бой според мен. тъмния хем сваля 1 точка от всички умения хем всепенява аве помага доста за това наемниците му да убият врага. срещу воин обаче и един удар да отнесе може да е фатален. ако някой вижда баланс в цялата тази работа моля да ми го покаже защото аз макар и с два чифта очи не го виждам.
Правя ви на игленици и дим да ме няма :)

Неактивен banditko

• Категория 4
  • Публикации: 380
    • Профил
« Отговор #46 -: Август 23, 2011, 10:09:44 pm »
Именно, отнема време и не Ви се занимава, това е самата истина. А не, че е невъзможно. Не забравяй, че стражите при защита ползват всички облаги на замъка. Виждал съм как много герои падат от посредствени стражи. Значи не е невъзможно да се направи група стражи, която да свали читав герой. Но като няма воля, всичко става глупост и е безсмислено. Чудя се понякога защо е всичкото това бързане, вместо да се забавлявате и да си цъкате спокойно. Имперски герой е като сериала Дързост и красота. Свършване няма и те ангажира малко или много всеки ден.

Попаднал си точно на най неподходящия човек да съветваш да не бърза :),посветил съм много повече време от колкото си мислиш,имам герои в 5к и времето което съм вложил в тях дава резултати,именно защото не бързам.За съжаление на моите врагове в играта все още не се е случвало мой герой да падне от стража,някои хора започнаха да си изключват стражите защото им омръзна да лекуват.....а там не се биеш само срещу една група.Както и да е....аз си имам мнение,ти твое,всеки сам си преценя.

Неактивен Ivolver

• Категория 6
  • Публикации: 1998
  • Дари + не бъди егоист :D
    • Профил
« Отговор #47 -: Август 23, 2011, 10:23:21 pm »
колкото и да си чешем езиците воините пак си остават монополисти с техните умения и екипировката за ловците ще се казва че и така сме много силни преследвача като си има критове що да се оплаква а мистика има богат арсенал от магии така че няма от какво да се оплаче. сгурно и други са го правили но ето как виждам нещата:
свиреп воин срещу тъмен маг - боен вик сваля 24% от атрибутите изисква 7 точки. 5те магии на тъмния маг свалят фиксирани 50т. и изискват за това 25 точки за умения. в това ако има баланс не го виждам дори проклятието не може се равни защото воина може си наеме мистик с тези магии за атрибутите но мистика не може си вземе воин с боен вик.
Монополисти са от 5та нагоре защото 24% боен вик си казват думата при същества с по 30-100к здраве.За долни категории бих предпочел да цъкам с други герой,а не с войни.
Относно сметките нз как изкара 5 умения който дават по 50 точки сичките,т.е. 7 точки за умение и накрая 25?Как става това 5х7+5(за майсторството)=25 точки умения?С една дума не стига че се взимат само 50 точки който са нищо от 5та нагоре ама не можеш да ползваш сички магии и трябват точки за да ги ползваш и масово.

А относно стражите чудно ми е как ще се опази замък само с тях.Особено сега нали може и противника да прати стражи в атака.Като прибавим иоще 70-80 добре екипирани акаунти за категорията иди ги спри само с тях.

pithtath

• Гост
« Отговор #48 -: Август 23, 2011, 10:40:01 pm »
А относно стражите чудно ми е как ще се опази замък само с тях.Особено сега нали може и противника да прати стражи в атака.Като прибавим иоще 70-80 добре екипирани акаунти за категорията иди ги спри само с тях.
Чудно ти е, защото няма как. Максимумът стражи в гарнизона е 30. Под опазване "със стражи" имам впредвид, че те много ще допринесат за защитите. Тоест стражи + част от героите се ангажират да пазят замъци, останалите рестартират. Нещо такова.

При всички случаи тези, които забавят рестартирането, ще са най-ощетени. Достатъчно е част от рестартиралите да вземат занаятчийския бонус, част - бойния бонус и да се върнат в текущата им сега кат. много по-силни. Всички знаем, че притежавайки замъци и т.н. - занаят се вдига при желание за броени часове.
« Последна редакция: Август 23, 2011, 10:50:26 pm от pithtath »

Неактивен Ivolver

• Категория 6
  • Публикации: 1998
  • Дари + не бъди егоист :D
    • Профил
« Отговор #49 -: Август 23, 2011, 10:52:30 pm »
Е да така по-става.С една дума стражите стават доста задължителни ако ще се рестартират повечко герои.Въпреки това човек не може да си позволи сички герои да си рестартира,а примерно само по 1-2 макс ако има повечко в 7ма,а и сяко подобно действие ще трябва да се съгласува с гилда.

Неактивен framel

• Категория 3
  • Публикации: 212
    • Профил
« Отговор #50 -: Август 24, 2011, 10:24:59 am »
уважаеми модератори не смятатели ли че пак прекалихте с поредната измислена щуротии която нямаше никаква логика да я правите освен да набутвате още повече играчите които вече едвам свързват двата края,аз мога да кажа че съм един от най големите ви унищожители на диаманти понеже исках  и имах хъс да се развивам колкото е възможно най добре,само от началото на 7-ма категория моите 6 героя са изразходвали за оборудване и дигане на занаяти и рефреши в таверните  над 30 000 диаманти,имат и  всички ордени,създадохте абсолютна монархия,може ли играчите да нямат никакво право на глас-(3 дни бан за gnk123 за неприлично поведение и обида на модератор.)не видях къде е обидата а и не смятате ли че вие сте тези които ни обиждате,ако човека преди няколко дена ви е платил 1000 или 2 000 за да ползва по бързо развитие а вие го орязвате така какво си мислите че ще е доволен ли,на негово място и на наше вие как бихте се чувствали,да плащате за услуга която от ден на ден все повече ви ощетява,как ще ме компенсирате за годините които съм прекарал и разходите които съм направил като съм се надявал че играта ще ми доставя удоволствие а вече е съсипана и ми носи само нерви,защо не ми върнете поне една част от всичко което съм изразходвал а аз ще ви дам всички герои да ги ползвате като единия от тях мога да кажа че е поне на 3-то място по екипировка и наемници в тази игра,всичко хвърлено по него е поне за 10 000 диаманта(екипировката му както и тази на наемниците а и самите наемници е малко да се каже елитна)вчера след промените със силата дадох за 8 часа 80 диаманта да го лекувам заедно с наемниците,вие да не мислите че тези диаманти се намират по земята,какво предлагате срещу нашите пари,стига с тези своеволия,на другите 5 героя спрях да харча и ходовете няма къде да се бия навсякъде е на отрицателно нямам стимул,от години не съм видял нищо положително да се прави за играча и отгоре на всичко да не може да си каже мнението,засрамете се вече,почна да мирише.противник гигантски скорпион-здраве 43968,поражения 3193-11972 и пускате такива двама като парти защо тях не ги опраите ние ли сме героите или те откъде им дадохте такова здраве и поражения как с епични арбалети 68 ниво при поражения от 400-600(даже го удрят и с по 357) които нанасят се бият такива гадини,какво още да им сложа на наемниците и героя на моя само за 2 меча изразходвах 5 чука,екипировката е от комплекта на човека звяр и с нея даже стигнах 21 000 живот и поражения 1450-2750,на скорпиона екипа от филма на железния човек ли сте сложили,не постъпвате изобщо коректно със потребителите,може ли да правите каквото си искате и да наказвате както си искате,аз който съм със майстори на всички категории и със добри герои се разочаровах страшно много от екипа,не мислех че ще постъпите някога така да гледате само вашата изгода,ако искате ме наказвайте не ми дреме вече,повече нито 1 орден няма да активирам,трябва да мислите за доброто на потребителя ако имате поне малко съвест достатъчно диаманти се копуват за да ламтите за повече,вече с 1 смс нищо не  може да се направи,не сме милионери не дейте така хора хвърляли хиляди левове в играта да се отказват срамота
с полицай,радио и mitika не се спори

Неактивен ageNt oraNge

• Категория 6
  • Публикации: 1031
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #51 -: Август 24, 2011, 10:38:33 am »
Модераторите не правят играта и не получават СМС-и с добавена стойност. Не знам дали останалите колеги са милионери, но аз не съм  :D. Бан се получава, във форума, но това не пречи да играете играта. На Отон пяна му излезе на устата да ви обяснява, че тук(форума) няма демокрация. Героите са собственост на фирмата, която притежава играта, затова не подарявай нещо, което не е твое.

Това е накратко ...

Неактивен framel

• Категория 3
    • Профил
« Отговор #52 -: Август 24, 2011, 10:54:33 am »
а защо  много играчи си подариха или продадоха героите.когато взема оборудване от булсатком мога да го върна когато не съм доволен от услугата,глобул ми приспадна от фактурата доста добра сума понеже ме бяха ощетили преди това и пуснах жалба,не знам кой е милионер и кой получава парите но не може да отречете че  си даваме от нашите реални пари за тази игра
« Последна редакция: Август 24, 2011, 10:56:10 am от framel »

Неактивен ageNt oraNge

• Категория 6
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #53 -: Август 24, 2011, 11:00:17 am »
Все повече заприличваме на потребителски форум в сферата на телекомуникациите. Никой не отрича нито крие, че СМС-те струват реални пари. Всичко струва реални пари. Ако в Глобул и Булсатком, това с жалбите работи пробвай и тук, но не във форума, а направо към фирмата притежател на играта. 

А сега нека пак да се върнем в средновековната фентъзи реалност.

Неактивен framel

• Категория 3
    • Профил
« Отговор #54 -: Август 24, 2011, 11:09:35 am »
ето и реалността от тази сутрин така е вече няколко пъти не ми останаха по героите злато и диаманти
 Общо надници за всички битки:    161959
след загубата
zloto      65   7                            40643
Merc      66   7                           136416
Merc      68   7                           158025
Merc      67   7                           188630
Merc      64   7                             98213
ремонт на героя                                599988

общо 1.383.874

дайте коментар -пуснато злато от едната спечелена битка 13 244,предмети за продаване-не

имам над 20 хода какво да ги правя

Неактивен ageNt oraNge

• Категория 6
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #55 -: Август 24, 2011, 11:12:33 am »

Неактивен anton4ev

• Категория 2
  • **
  • Публикации: 50
    • Профил
« Отговор #56 -: Август 24, 2011, 11:40:07 am »
Струва ми се че ще излизам във ваканция  :D
Аз му викам - Върви на майната си...А той тръгна за Пловдив !!!

Неактивен BERSERK.BEAST

• Lycan__Defguard свят 2
  • Категория 4
  • Публикации: 340
    • Профил
« Отговор #57 -: Август 24, 2011, 11:55:36 am »
Монополисти са от 5та нагоре защото 24% боен вик си казват думата при същества с по 30-100к здраве.За долни категории бих предпочел да цъкам с други герой,а не с войни.
Относно сметките нз как изкара 5 умения който дават по 50 точки сичките,т.е. 7 точки за умение и накрая 25?Как става това 5х7+5(за майсторството)=25 точки умения?С една дума не стига че се взимат само 50 точки който са нищо от 5та нагоре ама не можеш да ползваш сички магии и трябват точки за да ги ползваш и масово.

казах 25т. защото да се вдигне всичко на макс са 35. 69-35=34 да речем 10 на тоягата останалото за проклятие фокус и вцепеняване при което вътрешния дух да е на макс трябва да зарежеш концентрация и командир. тези умения пазят достатъчно дълго мистика жив да си вземе наградата без някое от тези умения свалянето на атрибутните точки е още по-неефективно срещу яростния. това си е ама цяла трагикомедия. яростния погледнат под общото мнение за него си има достатъчно точки да развие всички умения които вършат работа а другото е за красота и чудене как да намериш готин наемник яростен. тъмния мистик пък трябва да избира все между умения които ще му вършат работа кои да развие. гледам и сравнявам и честно никъде ама никъде не виждам какъвто и да било баланс. хич не вдявам как един оръжейник например ще си избие парите като може да продаде само изключително трудно излизащите легенди и епици които да са добри а не само да си имат аура. ювелира не стига че работи с най-рядките ресурси а трябва и да върви в комплект с друг бижутер миньор или поне с миньор. кожара не дава точки за действие ама като те забие в една зона където е абсурд да ти пусне достатъчно злато да си поправиш екипировката се набутваш адски много ако искаш да минеш приключение ювелира и миньора ги праща по охранявани зони аве мога да си изброявам минуси до утре. може и да има плюсове ама минусите вече са толкова големи че почва да ми се струва че се опитвам да видя хубавото в картинката за да не си хабя нервите за глупости.
Правя ви на игленици и дим да ме няма :)

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #58 -: Август 24, 2011, 12:17:14 pm »
А, незнам дали е задължително да се избиват парите, Има някой които наистина успяват да ги избият ама като цяло идеята на играта трябва да бъде да играеш, или да си платиш и да игреаш повече и да ти е по интересно като си плащаш затова че майсториш. Друг въпроса вече дали ще ги продадеш и на какви цени, и друг също е въпроса че има оскъдици:
- на рецепти
- на материали
На моменти пазара се регулираше и всичко си идваше на мястотоно има моменти в които цената на някои ресурси се покачваше много и даже ги няма, няма как да си ги купиш , а това не е нормалко, идеята е поне тези които си плащат да играят добре, а не да тръгнеш да търсиш нещо и да не можеш да си купиш, руда, камъни или пък инструменти
Оказва се че да развиеш занаят за бижутер кат 3 трябва да си пуснеш мигновена и ходиш по замъците кат4 и кат5 и да ровиш из занаячиийските магазини, иначе просто няма как, което пак е опция нали и то хубава, но някой пък може да иска да разчита само на аукциона, дано с рестартирането се върне малко живинката в ниските категории, защото като чета какво става по високите, просто, не ги виждам засега

Неактивен tontoer

• Категория 3
  • Публикации: 116
    • Профил
« Отговор #59 -: Август 24, 2011, 07:18:31 pm »
Значи незнам какво е намалено на мобовете но днеска умирам в пътя а там си биех на воля а междо другото в 7ма сте се увлекли със силата на мобовете поне като гледам в свят 3 никой не може да мръдне всичко живо дроби в пътя а тези приключения 2те които са пуснати 2-3 стъпка си е постижение ако някой е стигнал:( 25 човека в 7ма 25 бият месеци в пътя? защо ли.