уважаеми модератори не смятатели ли че пак прекалихте с поредната измислена щуротии която нямаше никаква логика да я правите освен да набутвате още повече играчите които вече едвам свързват двата края,аз мога да кажа че съм един от най големите ви унищожители на диаманти понеже исках и имах хъс да се развивам колкото е възможно най добре,само от началото на 7-ма категория моите 6 героя са изразходвали за оборудване и дигане на занаяти и рефреши в таверните над 30 000 диаманти,имат и всички ордени,създадохте абсолютна монархия,може ли играчите да нямат никакво право на глас-(3 дни бан за gnk123 за неприлично поведение и обида на модератор.)не видях къде е обидата а и не смятате ли че вие сте тези които ни обиждате,ако човека преди няколко дена ви е платил 1000 или 2 000 за да ползва по бързо развитие а вие го орязвате така какво си мислите че ще е доволен ли,на негово място и на наше вие как бихте се чувствали,да плащате за услуга която от ден на ден все повече ви ощетява,как ще ме компенсирате за годините които съм прекарал и разходите които съм направил като съм се надявал че играта ще ми доставя удоволствие а вече е съсипана и ми носи само нерви,защо не ми върнете поне една част от всичко което съм изразходвал а аз ще ви дам всички герои да ги ползвате като единия от тях мога да кажа че е поне на 3-то място по екипировка и наемници в тази игра,всичко хвърлено по него е поне за 10 000 диаманта(екипировката му както и тази на наемниците а и самите наемници е малко да се каже елитна)вчера след промените със силата дадох за 8 часа 80 диаманта да го лекувам заедно с наемниците,вие да не мислите че тези диаманти се намират по земята,какво предлагате срещу нашите пари,стига с тези своеволия,на другите 5 героя спрях да харча и ходовете няма къде да се бия навсякъде е на отрицателно нямам стимул,от години не съм видял нищо положително да се прави за играча и отгоре на всичко да не може да си каже мнението,засрамете се вече,почна да мирише.противник гигантски скорпион-здраве 43968,поражения 3193-11972 и пускате такива двама като парти защо тях не ги опраите ние ли сме героите или те откъде им дадохте такова здраве и поражения как с епични арбалети 68 ниво при поражения от 400-600(даже го удрят и с по 357) които нанасят се бият такива гадини,какво още да им сложа на наемниците и героя на моя само за 2 меча изразходвах 5 чука,екипировката е от комплекта на човека звяр и с нея даже стигнах 21 000 живот и поражения 1450-2750,на скорпиона екипа от филма на железния човек ли сте сложили,не постъпвате изобщо коректно със потребителите,може ли да правите каквото си искате и да наказвате както си искате,аз който съм със майстори на всички категории и със добри герои се разочаровах страшно много от екипа,не мислех че ще постъпите някога така да гледате само вашата изгода,ако искате ме наказвайте не ми дреме вече,повече нито 1 орден няма да активирам,трябва да мислите за доброто на потребителя ако имате поне малко съвест достатъчно диаманти се копуват за да ламтите за повече,вече с 1 смс нищо не може да се направи,не сме милионери не дейте така хора хвърляли хиляди левове в играта да се отказват срамота