към бандитко
Стрелец с арбалет-орлово-3,май. с арбалет-7,залп-5,пронизващ изтрел-7,крит-7,жиз-4900,лов-462,точ-472мин-630-макс-1177.С много ловкост е защото е за плячка,сменям бижутата и на мерковете на твоя гого стават с по-малко точност от мерка ми 57 ниво,написах си и пораженията които са почти същите с твоите в 7к,и трябваше да кажеш също че си с 120 ловкост и с по 3000 жизненост.Няма ко повече да ти обяснявам...........Вземи малко да се позакърпиш и после мрънкай
кажи ми кой от моите стрелци е с по слаби умения от този смешник дето показваш,не знам ти ли играеш от началото тази игра или а ти дали героя защото не бях чувал за теб но аз помня когато стигнахме 5-та категория как копувахме от града на императорите сини брони и оръжия за по 15-20 диаманта и ги продавахме за по 80-100 и как с такива брони и оръжия се биехме по зоните и минавахме приключения а сега даже най добрите в играта се отчаяха и се бият месеци само на една зона,стрелците ми са със сходни ударни елитни балисти 68 ниво едната е с
обхват 5+1,поражения 585-900,точност +28,минимални поражения +76,критичен удар +26%,засада 3[/i],всичките ми стрелци са със базови показатели на точност(ако не е на точност изобщо не гледам какви умения има)защото в зоните и на приключенията не ти трябва никаква ловкост на ловеца трябва да ги трепеш преди да те доближат защото след 6-та всички са с достатъчно големи поражения да те смажат от втория път
гигантски скорпион нанася критичен удар 14598 на мерк(това ми е пазителя със здраве 17922,броня 19359,и позиция на пазителя 7 която намаля пораженията със 30% и е екипиран със управлението на човека звяр)Гигантски скорпион нанася Критичен Удар [-21457] на Merc това е стрелецатвоите ловци със живот по 4000 сигурно щяха да оцелеят
защо не пробваш да започнеш 2-те приключения 7-ма,аз първото го завърших да те видим какъв ти е героя и ние говорим за хора които могат да си позволят супер наемници и има майстори на всякаква екипировка и могат да си направят каквото искат а тези дето само се облизват отстрани какво да кажат,всички врагове са нереално силни гого75 има точност 462 и на единия меч критичен 27 % но не може да нанесе 1 критичен удар на скорпионите,пораженията му са по 555 срещу живот от 43 000 това нормално ли е,на ловците са по 350 пораженията
,днес не броя колко загуби имам срещу двата скорпиона като всяка ми е към 1,5 мил,искам да видя колко от 133 мата играча в 7-ма ще може да ги бие от 5 пъти 3(на предизвикателства мога да се бия само срещу 9 от всичките 133 героя)