Герой evil_mistress, свят 2, майстор на брони. Извинете ме за това, че ще бъда малко по-обстоятелтвена, но се обърках.
След въвеждане на промените, на 23.08.2011г. реших да поработя малко с майстора на брони. Пуснах да се прави костена могъща броня. От н-тия опит излезе Опората на стрелеца - плетена броня. Част от комплект който не ми беше познат. Погледнах в ръководството и видях, че са се появили нови комплекти. Продължих да работа различни неща. Голяма беше изненадата ми, когато пускайки да се правят поредните тежки щурмови юмруци /ръкавици за войн/, излязоха Самоходците на стрелеца. Дотук добре, но се появиха няколко проблема. 1-во въпреки, че са самоходци изглеждат, като ръкавици /както и междувпрочем забелязах изглеждат и в Ръководството. 2-ро искат сила 138, докато броните за стрелец в 6та категория искат по-малко сила. 3-то рецептата беше за тежки ръкавици. Опитах се да "обуя" със самоходците един мистик 59 ниво. Изписа ми, че нямам достатъчно сила. Направих силата 144 и въпреки, че искат сила 138 не ми разреши да ги сложа на слота за ботуши, с все същия надпис за липса на достатъчно сила.