0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
По принцип щом не се отнася за някои от екипа никой не го и интересува това и може да се кръстиш както искаш
Погледни му профила на тоя Сергейчо и пак ми кажи че е съвпадение.Погледни и в моя профил в свят 3...
Това не е точно така.......Данчело, тук наистина няма нищо нередно, "Сергейчо" е просто име написано по начин който не е обиден за никой, нали?Това че е двусмислено за нашия език не е нередност или обида, а просто съвпадение
Тогава значи нищо не пречи да се промени и да се напише баш като име което не е двусмислено.
П.П. честито за новият ник,а хората се чудят къде бил екипа ето,че върши работа
Защо е нужно не мога да разбера да ми се трият коментари и мнения от общи приказки?Да не съм напсувал някои та ми ги трие нашата единствена модераторка?
И за какво Ви е тази карма, дава ли бонуси на героите, ако не може и на минус безкрайност да си седи.
Само не разбирам щом 2 глобални модератора понякога не можеха да смогнат на форума, как 1 сега ще се справя сам...
Темата се разводнява и след подобни коментари се е засилила към коша с пълна сила.[/b]
Темата е в общи приказки и не виждам какъв е проблема да се разводнява,че да я засилваш в коша.Или всяко неудобно нещо трябва се трие.