Закупил съм 6-7 наемника за категория 4 , моля дайте съвети кой основно да екипирам с хубави онблекла .
Наемниците са следните :
1. Преследвач 39 ниво с умения : Отрова 10 ; Две оръжия 4 ; Продължително прицелване 3 ; Основната ловкост на наемника е 156т. , а точността е 78 ( Моето мнение е , че наемника не е лош и липсата на критичен , може да се компенсира от повече точност + оръжия )
2. Тъмен мистик 39 ниво ( вече е екипиран и ще е в партито от 5-ма за босовете ) , с умения : Майсторство с проклятията 3 ; Вцепеняване 4 ; Отровен облак 4 ; Загуба на фокус 4 . ( след екипиране ( без 1 пръстен , който още се издирва ) показателите му + отвара са : Сила 69 ; Жизненост 95 ; Ловкост 254 ; точност 125 ; Интелект 181 )
3. Преследвач 30 ниво ( знам нивото е ниско , но сигорно ще успея да го докарам до 35 ниво , пък и комплекта от 5 предмета за стрелец , не е толкова лош ) с умения : Две оръжия 4 ; Стелт 4 ; Майсторство с мет. ножове 7 ; Отвръщане 3 . Мисля си , че ще придобие добра ловкост с + 40 % точност и ловкост , пък и уменията не са му лоши
4. Ловец ниво 31 , с умения : Лов 2 , Орлово око 2 , крит. удар 7 , майсторство с лък 7
5. Ловец 32 ниво ( общо взето този , най-малко ми харесва и сигурно ще е заменен с друг по-добър ловец , ако се намери де ) с умения : Залп 5 ; Унищожител 5 ; Орлово око 2 ; Крит. удар 6
Имам и още 1 тъмен мистик , но той ще бъде разкаран , защото е по-слаб от по горе посочения , защото 3 мистика в парти ми се виждат много ( героят ми е мистик на светлината )
Та споделете вашето мнение , добре ли са подбрани наемниците . Приемам всякакви критики и полезни съвети .
Поздрави и благодаря за отговорите