Супер си е като умения е като 5та категория,а комплект от дроп идеално повече надали може се напраи
всичко е от изработка не е от дроб даже и епични има просто съм писал само точността и ловкостта,и за 200 диаманта за рефреши и от 3 месеца проверяване всеки ден по всички таверни по добър не съм намерил,нали за тази цел се пуснаха новите умения да не се намират лесно добри наемници,много философи а като им гледам екипировката и тази на на наемниците е за 50 диаманта общо,на чужд гръб лесно е да се присмиваш изкарай нещо по добро и тогава говори,на пръсти се броят тези с качествени наемници и герои
едната кама е със поражения 150-748,обсег 1+1,минимални поражения +111,критичен удар 24%,другата поражения 115-573,обхват 1+1,критичен удар +25%
от комплекта имам бонус още 18% критичен може да се желае повече поражения на едната ножка но който майстори той знае как се изкарва по поръчка,за мечове изхабих 6 чука това са 300 проби и едвам изкарах 4 каквито исках,една изработка на кървав предмет колко излиза та се правите на чукнати,е пробвай да облечеш 5 наемника и герой с кървави и то да са избрани
и да питам ако някой бие тарантулата какво ли ще избере да вземе епичния чук или да продължи за рестартирането понеже тарантулата е 9-та задача на рестарта след нея има един древен алигатор и накрая древен крилат звяр,те ли какви ще са
наградата ако биеш тарантулата
Задача: Унищожи Господарката на Паяжината в Аракнидия (Гигантска тарантула), провинция Зеленият рай. Върни се в таверната на Имперския град за наградата си.
Награда:
Злато : 100000 - 150000
Диаманти : 5 - 10
за какво да ги похарча