Хмммм... който те нападне и му пуска кървав кристал значи?
Не - всеки, който ме нападне
се хвали, че бил взел кристал.
Първи беше робиоластика. Моят герой е гол, сам и само с една кама 1-ва кат., а оня налита с 5 наемника. Взима 6 злато. Пиша му: "Страхотна плячка, нали? С малко труд и упоритост - ще натрупаш милиони." А той: "А-а-а-а - взех кристал! Струва 2 млн.!"
Следващият - станьо69. Малко по-умен е - напада ме сам. Пак взима 6 злато. Пак му пиша "6 злато, следващият път ще си сваля и камата". А той: "Не брой златото, брой кристалите! Щото днеска единият ми е от теб!"
После Бандитко. И той взима 6 злато. Пак му пиша, че ще си сваля и камата. Той отговаря: "Сваляй каквото искаш, мен ме интересува кристала който ти взех не златото!"
Жеков и той...
А, бе.... хора, на 5-6 опита я се изкопае кристал, я не. Понякога има и 12-15 поредни опита без да падне кристал. Затова никога не копая с повече от един опит. Дали ще е 1, дали ще са 20 опита - шансът е един и същ. Разликата е, че колкото повече опити правиш едновременно - толкова повече рискуваш.
И какво излиза - ако вярвате, че всеки нападател взима кристал, сигурно вярвате и на историите, дето ги разказват ловци и рибари?