при всичките ми герои го отчита коректно което значи че проблема при е теб. по-добре дай някакви обяснения какво точно си правил за да могат от екипа да симулират всичко и да видят от къде произтича проблема и дали е само визуален или не. освен това шанс за дроп е именно шанс. за всяка битка се хвърля зара и има според думите ти 61% да се падне/ат предмет/и но пак остават 39% да не се падне нищо. така че освен че не даваш нищо което да спомогне да се разбере какъв е проблема това че не са ти са паднали предмети може да е просто лош късмет а не някакъв проблем.
Така, ситуацията е:
като идеята ми е само с един наемник да прехвърля границата от 100%, която е максималната
проблема неможе да е при мен, защото влизам и през Mozilla и през Chrome и при това - от 2 различни държави...
Просто всичко си беше ОК до скоро, но от извесно време спря да пуска, и така вече две седмици, тогава забелязах разминаването. Ако е само графичен "дефект", а просто страдам от лош късмет... ОК, но да се заключи тема без никакъв отговор...
, а колкото до това какво аз съм правил - просто съм играл, идва последната битка в многостепенната и гледам да махам наемници, но дропа да не пада под 100% !?