Към края на занаятчийския уикенд искам да споделя моето виждане за случилото се
Като искам да подчертая че изказвам моето лично мнение,и не ангажирам никого с него
Ще започна от своите постижения
Бях се зарекъл като цяло да работя с перли,но все пак и аз имам гилдия и играчи на които да помагам и направих 1 епичен лък артилерийски бандаж.
Последваха няколко епични изработки от 1-вите 10 опита 5 епични си беше истинско постижение
Все пак трябваше да се вместя в малкото количество диаманти което имам,
Като цяло постигнах целите си за уикенда които с бях поставил дори с по ограничени ресурси и възможности ресурса успя да стигне за 4-ма от моята гилдия
Второто ми най голямо впечатление и разочарование беше че доста малко добри епични изработки излязоха на пазара.Повечето бих ги нарекъл "остатъци " явно тези които никой не ги иска се пускаха на пазара. Наистина вярвам че ако има друг такъв уикенд повече добри изработки ще видят място и на пазара не само в гилдийте
Третото мое лично наблюдение беше в-у цените на ресурсите
Ние като българи доказахме че не можем да сме единни.Изключение правят малко хора .
Доказахме че колкото повече се търси даден ресурс (стока) на пазара толкова повече хора са алчни за бързо забогатяване ! Жалко наистина
Лично искам да поздравя играча Demark които освен че запази доста прилични цените на изделията си. Пусна и 5000 обисидианени плочки на една доста добра цена от 90000 с което буквално затапи алчниците които няколко часа по рано същите тия плочки струваха по 120 000.
Не ми се коментира грам как стоманените кюлчета достигаха цени от 50000 и повече
Към края на последните няколко часа от цялото това празненство за занятчийте искам да си пожелая на мен и а на вас всеки един от нас да има поне мъничко по голям късмет и занапред
когато изработва предмети