При 490 ловкост на Айвън и твоя точност в рамките на 250-350 ( герой и наемници) , то няма нищо чудно ,че не го уцелваш.Босът е епичен , което от своя страна носи още негативи към твоя отбор и позитиви към неговия.Става въпрос за определен процент шанс за избягване , шанс за удар и прочие.
WOw Тва не беше ли същата тая епична гнида дето премазах от 1-рвия път с война
Шанса за удар, си е шанс въпроса е как този шанс да го наkлоня в моя полза явно че бъравинята на тоя бос няма край. Не стига че като се бъфне има 510 ловкост ами и има и 190 блок .
И знаех ли какъв е шанса да му нанеса точен удар
Според мен не никак малък,но ако удара е точен то следвна block ,с което стигам до извода че и 6 героя като моя да бият по него няма да го свалят при този block и ловкост. Да не говорим че шанса ми за критичен удар е 62% Но незнакно как 510 ловкост се рявняват на 0% шанс при боса
Шанса за критичен удар на мерка които с 510 точност с 16% пасивен + 10% от оръжията + 51% от са общо 77% - 51 остават 26% шанс да му нанесе критишен удар. Същия този наемник има ослепяване на ниво 7 което е 16% шанс да пропусне следващия рунд. До сега това ослепяване никога не проработило.
Шанса за критичен удар на всичките ми наемници е над Tezi 51% които сваля ловкостта на боса. Но при боса шанса за критичен удар на всички от моята група е равен на 0%
Когато мистика му свали 50 от точноста дори и тогава не проблем за него да ме уцели. Явно моята ловкост и на намемниците не влияе на шанса ни да избегнем негов удар.
кажете ми са господ ли требва да съм в тая игра че да почна да му нанасям по то4ни удари,шото за критични такива не смея и да мечтая