0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
като станеш 55 ниво !!!сега приеми приключенията които са в таверната на безопасната зона на острова.
Безопасната зона е категория 7 таверната е кат 3Приключения в нея не ми давапак поредната боза на екипа
Безопасната зона е Морско убежище в категория 6.................преди да знаеш плюеш за пореден път.Не знам само до кога ще те търпят.
Ти май пишеш на авто пилотТоку що бях в тази зона тя е 7-ма катМагазини, таверна, наемници, вcичко е категория 3
Те къде са го завряли......Наистина е една толкова малка точка на картата че не я забелязах скоро съм там значи
Кажи барем едно мерси, или извинение за бозите които написа тук за екипа относно твоето незнание, но като се видя май си способен само да плюеш и да критикуваш без основание................
Мерси мога да кажа на теб и командин за помоща Но все пак безопасната провинция която е категория 7 както написах е таверна и магазини от кат 3.Смятам че доста се е изписало за обърканите магазини и в по долните категории. така че редно е да ги оправят. но едва ли ще е скоро