Ако проследиш историята на човечеството че разбереш че няма черна и бяла магия. няма магия за добро или за зло. Всяка една магия още от древни времена и до ден днешен се смятала че това е призоваване на дявола, затова магьосници шамани и жретци и т.н. често са преследвани и убивани .
В много от игрите те са просто мистични персонажи които имат чудотворни магии за лекуване, съживяване, различни видове проклятия или т.н бъфове (благословии с временно влияние), така че самия избор да си магьосница е нещо не чаk до там добро ,но за сметка на това се изживяваш като мистичен герой.
Аз винаги сам харесвал класа герои ловец, дори аз самия съм ловец и риболовец . Ловеца е герои които е нещо kaто мечата на всеки човек, а именно да стане бър3 или хитър като животното. самия лов и риболов са едно постоянно надхитряне на човека с животните.
Жалко само че мистичния персонаж на ловеца който може да опитомява животни се губи и не сaмo в тази игра.
Войните или така наречените пладини, рицари или тук пазители са били бойци на честа, застъпници на доброто,пазители на вярата, и защитавайки винаги мирното население от лошите.
Така че просто използвай силната страна на твоя герои
Самия перcонаж на играта е направен така че да убиваш създанията за да ставаш по силнa от тях.
Приеми го като игра, иначе аз виждам че си едно добро момиче, но това е само една игра , а в играта често ни се налага ние да сме лошите .
Послушай ме да имаш напредък в играта