Уважаеми Сенсей,
това, че думите ти звучат "направете играта да ми връзва хубави итеми, или няма да ви плащам" в чуждите уши няма да го коментирам.
Само искам да питам ти НАИСТИНА ли си въобразяваш, че Електро решава какви ще са процентите!?
Повярвай ми- екипа са в този бизнес от години. Твоите ревове са ги чували достатъчно пъти и това, че ги учиш как те да вършат това, с което си изкарват хляба е равносилно на това да давам акъл на някоя баба как да гледа дете, при положение, че е отгледала 10.
Нарочно говоря с теб детински, защото ти само на такъв начин на общуване си научен и само такъв възприемаш.
По- лесно за възприемане не мога да го кажа -
ти плащаш за диаманти!!! . Ти не плащаш, за да изкарваш епици, не плащаш, за да си най-непобедимия, не плащаш, за да ги е страх враговете като ти видят героя...
Ти плащаш за диаманти! Когато отиваш в магазина ти плащаш за хляб- не плащаш да ти го занесат в къщи, да ти го нарежат на филийки и да ти го препекат- ти плащаш за хляб!
Ще го кажа още веднъж, дано го проумееш- ти си плащаш за диаманти. Съвсем наясно си какво можеш да направиш с тези диаманти и решението какво да ги правиш си е само и единствено твое!!!
Готов съм да се откажа от играта, ако ми посочиш къде в условията пише, че закупуването на диаманти гарантира, че ще изкарваш епици!
Това колко ти си нещастен от живота го знае половината форум и никого не го интересува, затова можеш да го пропуснеш следващият път за разнообразие, моля!
Ако искаш да изразиш мнение- направи го така, че да те уважават- нещо от сорта на- моля (защото екипа не е длъжен да те прави щастлив... ) да бъдат обсъдени наново процентите при шанса за специална изработка на предмети. Според мен едно повишение ще е от полза не само за мен, но и за играта като цяло, защото: довод 1, довод 2, довод 3, довод 4.
Тогава отговорните за това лица биха могли ако сметнат за добре да променят нещата.
А както вече казах екипа се състои от доста хора с висше образование практикували този бизнес от доста време. Но ако смяташ, че си по-компетентен от тях- моля!
ПП- минусчето ти ще ми достави огромно удоволствие. Това значи, че съм ти загубил част от времето и съм ти полазил по нервите
)) Ти искаш удоволствие от играта, а не се съобразяваш какво неудоволствие носиш на част от хората с ревовете си. И хич не ми хвърляй доводите си, че като си недоволен от нещо не бива да го оставяш така, защото начинът, по който ти "се бориш за промяна" обрича на провал подобно начинание.