Ето затова не исках да публикувам тази тема, докато не стана абсолютно наложително.
Нямам нищо против ниските проценти и бавното вдигане на професиите. Имам малко против недомислените умения и класовете по оръжията, но това е без значение в тази тема.
Това заради което отворих темата, и заради което ми е неприятно, че е преместена в общи приказки е, че при мен процентите не са леко занижени или в лош за мене период. При мен процентите са далеч от стойностите. Това не е мрънкане; аз съм зрял човек на 42 години и нямам навик да мърморя за щяло и нещяло. Когато изхабиш един чук и извадиш един или николко епика, но от следващия вадиш 4-5 е едно. Когато изхабиш 8 чука и извадиш общо 3 епика, е, това вече е проблем с механиката на играта. Моля всички които публикуват в тази тема - концентрирайте се върху същността!!!
Електро, уважавам те, ти си един от малко хора в екипа, които наистина уважават играчите, или поне в много по-голяма степен от останалите. Наистина, бих искал да изпробвам това което ми предлагаш. Но имам едно условие: ако от осем чука и същия шанс като моя изкарам минимум 20 епика, ти ще поемеш ли личен ангажимент относно моите акаунти, по които злочесто изхабих време, диаманти, реални пари, ресурси и нерви.
Разбери ме правилно, харесвам идеята ти, но каквото и да стане, аз ще излезна прав - ако изкарам много епици, значи нещо не е наред с моите акаунти; ако изкарам прекалено малко епици - значи нещо не е наред с играта като цяло. Единственото важно в тази тема е - приемаш ли думите ми за истина, или си мислиш, че съм поредното мрънкало. Това е. Ако е първото съм готов да експериментираме и да помогна в подобряването на системата. Ако е второто, просто ми кажи. Ще млъкна, ще подкарам цяло стадо мулета, ще правя диаманти до откат, ще зарежа професиите и ще си пазарувам от аукциона (поне докато има късметлии, които изработват добри предмети).
Какво ще кажеш?