Най- искрено Ви поздравих, въпреки че знаех какво ще се изпише.Аз имах само един герой повече от година и след това ми завещаха няколко и членове от семейството ми си регистрираха.Играя играта почти от самото начало и никога не съм имала замък, който да загубя.Да помагам на Невър и на Морска, както и на други гилдии.Това го правя заради играчи, а не заради кефа да имам замък.Може и да не си изпуснал от играта,което между другото не съм написала.Просто изразих мнение, че не всеки иска да има замък.Аз лично и без жълти чукове съм играла, без постове, без щабове, без замъци, така че ми е все едно.Повярвай за много от играчите в Невър това е облекчение.Да пазиха замъка, защото са дали обещание и защото ако искаха да го подаряват щяха да го направят преди много време.Радвайте се на играта, и на замъците си.Важното е да не се забравя, че това е игра и вече много от играчите я зарязаха.Ей за това ми е мъчно, но само малко защото всяко начало има край и за разлика от живота в играта можеш сам да решиш кога да е края.