Остави ги нека си питат / Всеки играч без да го назовавам на нарицателни,искат от 1-ви ден като влезе и да знае всичко за играта кое къде се намира, как и къде се вдига най бързо че нямали време искат Про-та да се събудят на другия ден,ама без да прочетат поне малко и все са недоволни че нещо не знаели, сякаш някой от нас се е родил научен аман от такива ..........
Инфо за всеки тип герой има в форума само трябва да се потърси
Чш братле не съм казал да се събуждам про и не искам да отбелязвам че обиколих форума и прочетох кво имаше и в търсачката писах ама еи от такива като вас дето сега спамят по 60 поста нарицание нищо не намерих. Всичко е спам в темите (повечето).
"Ама ти знаеш ли че още преди 5 месеца като се регнах имаше такава тема пробваи с търсачката" - директно превот на ваще думи.
Вместо да ми се изказваш като някои терминатор и да си казваш че ти е писнало се погледни кво праиш и ако пък си толко принципен би се сетил че 1 линк би решил проблема и би предотвротил кавгата сега!
Няма да споря айде със здраве си жъцаи "про" аз утре пак ще си стана и ще съм с крачка напред ама няма да е заради тебе братле.
А ти понеже си про и всичко знаеш няма да се притесняваш - и маже да избегнеш още 20 поста сега да ми се обясняван на въпреки аиде нали ?
Enjoy!!!
:D:D