Много малки елхички на едно място- май не са диви. Адрес и три имена, ще звънна на момчетата от най-близкото РПУ да проверят въпроса след празниците. Дотогава- заредете се с весело настроение и приятни спомени
Повярвай ми , не само че са диви а и са доста на гъсто поради тази причина те няма да израстнат големи
На доста места могат да се забележат там където има борови насаждения и те са израстват от падналите шишарки,
хора като нас не режат безразборно както сте свикнали да наблюдавате около големите градове, където горите се унищожават безразборно.Има една голяма разлика м-у хората израснали на село и тези в градовете.
Аз съм израстнал в града, лятната вакания съм прекарвал на село и мога да ви кажа че всеки един човек от село пази и се грижи за мястото където живее затова нито се реже безразборно, нито се замърсява природата,улиците,довровете на село са чист и подържани.Ако мога да си създам условията за успешно развиване на животновъдство дори бих останал на село.
Голямите градове освен с хаоса, мърсотията,шума,стреса на които е подложен човек всеки ден, безработицата, липсата на сигурност че някои може да те пребие или обере, и липсата на спокоиствие са ключови фактори за при избора на мястото на живеене. За сметка на това ще се храните с качествена храна произведена от вас самите, на село се работи всеки ден
но нямате точно работно време шефа сте си вие,а от това колко ще работите зависи и колко ще спечелите от вашата продукция. Помислете в-у думите ми