ще се радвам да се променят майсторствата като при увеличаване 1во да се увеличават щетите 2ро да се увеличава блока и 3то да се намалят минусите от оръжието ако има такива. същото така мисля че е редно копията чуковете и брадвите също да получат блок. ето пример с мет. копията за да илюстрирам всичко.
Увеличава пораженията при използване на метателни копия.
Точки 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
щета + 4 + 6 + 8 + 10 + 12 + 14 + 16 + 18 + 20 + 24
блок + 4 + 6 + 8 + 12 + 14 + 18 + 20 + 22 + 24 + 28
увеличаване
на рундовете
без да падат
щетите +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
така заедно с ветеран стават 25 рунда. мисля че това ще зарадва всички преследвачи.
а колкото до минусите на арбалет чук брадва и т.нат. предлагам да се намалят с 1-2% на ниво на майсторство а блока и щети да са като с при примера с копията.
и една последна глезотия. да се направят оръжията да имат и еквивалент за една ръка. а умението две оръжия да не е патент на яростни и преследвачи.
а за ловците предлагам както преди бях питал два варианта за лък и арбалет които да ги подобрят в ръкопашен бой. ловеца с лък да има право на второ оръжие задължително леко за една ръка меч и/ли кама които да се вадят без наказание а ако използва нещо по тежко да има съответно наказание в обсега. за ловеца с арбалет мисля че е достатъчно арбалетите да имат щикове
колкото до умението две оръжия мисля че трябва се махне забраната задължително да се използва един тип оръжие и да се направи да важи с всякакви комбинации от оръжия за една ръка
и каквото още се сети екипа което ще позволи на играча да направи героя си като някой свои любим воин. аз например с радост бих си направил един преследвач като спартанец
вместо да се задържаме в едни и същи рамки нека кажем не на границите и да си правим свободно кефа както сметнем за добре. не вярвам тогава някой да мърка за това или онова
освен да искаме още глезотии за друго не ми се вярва да мрънкаме играчите
п.с. пиша го и тук за да съм сигурен че ще му се обърне внимание и няма да се загуби сред спама.