В последно време много се писа за очакванията към новата версия , но липсата на информация ме кара да си помечтая за някои нововъведения .
За обири и защита от тях .
- да се въведат талони за най-издирван престъпник в таверните , а героя успял да "набие" 10 равни или по-висока категория престъпника да получава награда в диаманти + това , което е успял да спечели от разбойника .
-разбойник , който е успял да се измъкне в продължение на 10 битки от нападателите също да получава някакъв диамантен бонус
Самите талони да се появяват не като имена в гилдовите информационни табла , а като билети като за работа в таверната .
За занаята .
Освен , че се въведоха пагони на занаята , то ми се иска /като пожелание да видя и майстор на определен артикул от рецептите .
- да кажем , че храбрият /шивач, ковач , бижутер / през целият си трудов период са правили една рецепта най-често и в следствие на това са повишили майсторлъка си точно за този предмет , то по пътя на тази логика може да се повишат стойностите на изработения предмет или да има по-висок шанс за епичен на предметите от тази рецепта .
За работилниците на гилдиите .
-да може всеки да посети гилдовите работилници /тези ,които са с бонуси / срещу сума в диаманти и на тази сума да бъде наложен данък от империята .
И като пожелание ми се иска по -динамична игра , която да върне онези момчета и девойки , които правеха играта приятна .
Ако на някой му идват още пожелатени предложения , то темата е отворена за такива