Ами не реално погледнато си е така.Нито виждам нещо лошо в това, нито виждам логика това да се забрани.Не напразно е било премахнато преди значи има за какво.
Защо може да те нападат по 5-6 гилдии едновременно на всеки 24 часа,а не може да ти дойде някои на помощ да речем?Къде е логиката?Които не иска да мести при атаки и защити просто да не мести и готово.
Лично аз искам да видя още промени за гилдиите.Да се засили този механизъм от играта няма да давам примери с други игра ама има си доста неща които може да се вкарат,а не да се ограничава до минимум и така да си кротуваме.
А относно това за 50 човека макс на гилд е лично наблюдение относно ефективност и комуникация в гилда. Това ще увеличи броя на ефективните гилдии и ще даде надежди на мечтателите за замъци. И на многознайкото за това че големите гилдии ще страдат да каже гилдия с повече от 50 човека реални играчи Това предложение ще удари и по мен защото аз също съм от гилд с над 50 човека, но е в интерес на зайците
защо ти е тази ефективност като нямаш реални 50 човека гилдия сам си противоречиш
Сега един пример пак със ZEALOTS,че са доста подходящи за този пример.Значи да приемем,че нямат 50 реални играчи,обаче секи като има по няколко мулета нали пак ще иска да е в гилдията?Не мога да приема това,че някои ще даде хиляди диаманти и милиарди злато и накрая ще орежат гилдиите да станат до 50 човека и част от добрите герой трябва да останат кажи речи на улицата.Особено с това което предлагат да не може да се местят герои.Ти представяш ли си какво ще стане?Даваш по няколко милиарда,събират като луди сичкото злато което имат за едно вдигане на щаб в 7ма и накрая отивай в ZEALOTS 2, защото вече има ограничения и няма място за тебе тука.Давали са пари за стражи,щаба,развитие на замъци и кажи ми кой ще се съгласи да иде в напълно нов гилд и тепърва ще дава за развитие.Няма как да стане според мене това предложение в сегашната ситуация.
Ясно ми е че и ти си от голяма гилдия знам това,ама би ли дал 500 млн злато и 2-3к диаманти и накрая да отидеш в напълно нова гилдия?Нали това ще откаже още повече хора
П.П. ibrahim4o ясно ми е какво искаш да кажеш.Но аз не виждам причина щом може да си скриеш екипировката тя да не може да се троши и на предизвикателствата.Дебнеш колкото искаш.Нали и за плячка е същото като ме издебнеш с червеното и ме биеш ще падне.
След сичките тея предложения ми идва да дам и аз няколко предложения.
1.Премахване на гилдиите.
2.Премахване на кървавата земя
Явно на доста хора пречат.