Съжалявам, rdy4fun, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения в този форум.
Разяреност?!
1:Тук незнам дали повече ми стана смешно или жално или ме хвана повече яд .. признавам си .
Добре банванете и триете теми евала много добре и бурзо се справяте в това отношение ефективността е на 100%
ако сте и толкова ефективни когато даден проблем се напише -и се потвърди от повече играчи както бях направил аз и просто напишете "наясно сме с проблема работим по него" или нещо от сорта за да мога да видя аз простия играч че някой от хората които се занимават с поправката на играта е прочел темата ми и да съм спокоен а не РАЗЯРЕН-"btw как решавате в какво състояние съм честно ?
2:Съвет Вместо да пускате нова версия .... оправете си старата .вижда се че не е лесно с новата незнам какво ще правите
3:нещото което съм забелязъл е че едни и същи спамери не се банват а хора които пишат веднаж на месеца и то по важна тема се трие поста и се банва...
4:относно чуството ми "да ме бият стражи които ги взимам обикновенно с 1 точка или в най лошия случай с две понеже е останала 1 група е прекрасно.губя точка за това че те ме нападат ,давам пари за поправка , страхотно е.
5:Ако имате поне малко чуство за отговорност и по малко "КОМПЛЕКСИ" вярвам че няма да ми се изтрие темата и този път...а ще се прочете и ще се помисли над това банване наред .... п.с pithtath моля ако имаш наистина дарба или некви способности да отгатваш чуствата на хората споделини моля те... а и НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОЙ НЕ ПСУВАМ НИКОЙ НЯМАМ НИКАКВИ ЧУВСТВА ДОКАТО ГО ПИША КАТО ЦЯЛО НИЩО ЛОШО КЪМ ВАС ПРОСТО СПОДЕЛЯМ!