абе иволвер, ти всичко искаш да омаловажиш. за тебе всичко е шест и всичко е точно както трябва да е. да ама не. има и неща дето не са както трябва. това ,че да се занимаваш със занаятчийство, си е пълна загуба на средства и е едно от тях.жалко, че е така, защото това е може би най голямото предимство на тази игра пред всички други.имам доста герои дето майсторят, и извода ми е , че ако си фермеха и си
купуваха итемите от аукса, щяха да са много по добре. във пъти .тази тема е мн полезна.защото: показва една несправедливост, а именно , играчите пложолили повече усилия и отделили повече време и средства за играта не получават нужното за усилията си. това което получават е разочарование а това води до липса на интерес към играта и т. н. аз също имам мн такива епици, дето за никакъв к'р не стават, за жалост уникатите, тези за които е цялото блъскане, са по малко и от пръстите на едната ми ръка. а съм купил повече жълти чукове отколкото ти зелени итеми от магазините(това наистина са мн чукове) така че не защитавай статуквото, а по скоро помисли как да се избегнат примерите от темата.