Не съм казал че не може а че НЕ СЪМ ЧУЛ да го е минал някой само спреследвачи.
Еми ето , показах ти ,че се минава и то без много зор, и то с парти , в което единствено двама от наемниците не са "прецакани" от модификатора за разлика в нивата , но ти отново донесе от 10 кладенеца вода , за да наложиш своето мнение. Та оръжията какви бяха , та късмета , та не знам си какво.
Продължаваш да твърдиш ,че стигането до последната стъпка на Фамилията само с преследвачи без да използваш лилави колби е чиста доза късмет.Това е безумно твърдение. Почвам да обмислям варианта да помоля членовете от екипа на играта да изнамерят логове от преди 1-2 месеца ,за да видиш със собствените си очи и да престанеш с тези спекулации
Относно подкрепата ми за Бродягата.Ествествено ,че ще го подкрепя ,особено в момент , в който всички мрънкаха като госпожици как този моб не може да бъде победен и колко е абсурден. Адмирации ,че си забезъл ,че по онова време си нямах най-малката представа какво представлява Фамилията , защото тогава тепърва влизах в 4-та категория и може да се каже ,че бях пълен лаик по въпроса, но не и лишен от ентусиазъм.
Някъде в мойте мнения да си прочел ,че отхвърлям присъствието на свиреп войн в групата от наемници за преминаване на Фамилията?
Причината да се включа в темата бяха безпочвените ти твърдения свързани с продуктивността на едно парти изцяло от преследвачи и абсурдните ти твърдения от сорта на - че за да свършат работа трябва да бъдат с кървави ножки , да имат бонус от замък , че не могат да стигнат до последната стъпка без да ги лекуваш с лилави колби и прочие.
Хайде със здраве. И да не забравяме ,че не винаги собственото мнение е най-вярното.