Много хора не го правят- появяват се, за да кажат какъв им е въпросът/проблемът (не знам в каква част от случаите даже не ползват и търсачката). И разчитат за всичко на нещата, които четат из самата игра и упътването. Като предупреждението, че кървавите предмети не могат да се ремонтират примерно, нищо че удължава описанието. За занаятчийските инструменти пак се знае от много време, но го има и него. Обаче има и нови неща/промени, които не са отразени. Като тази.
Според мен една подмяна на текстовете ще е най-лесният начин, по който може да се покаже някакво раздвижване по играта. На момента, като всички играещи могат да го видят. Без риск да се счупи нещо или някой да се оплаче "ма тва е в интерес на еди-кого-си". Хем е нужно, хем няма да коства много усилия, както вече казах. И ще спести подобни теми, само трябва някой да помисли хубаво по въпроса. И не е нужно да се върши същността на работата от програмното звено, те само ще подменят няколко файла, от които се зарежда "рамката" на информацията, с новите.
Толкоз с офф-топика от мен, друг да каже прав ли е човекът да си иска отново мисията, защото не е било написано.
П.П: А някъде там, "у циливилизацията", дават обезщетение за всяко навредило ни действие, което производителите на продукта не са описали в правилата.