доста глупости четох ама не ми се занимава..... ще захапя 2 неща.
1- никой не може да ми каже да имам търпение или никой не може да каже да имаме търпение , след като играта , в частност тези които я правят ни излъгаха... , никой не може да ми каже нищо , ама никой ме може да ми каже копче даже... казал си нещо, не го вършиш, не даваш информация какво става, модераторите казват имайте търпение, ей браинлошове кво става, кво търпение....
аз лично както бях писал няма да се оплаквам от играта , нямам и намерение , все пак хора ако не ви харесва бягайте бе , утре в други ден 20к за 1 кола , след 2-3 годнин не се знае някой ти я чупи някой я изгърми.... и нямаш нищо, остава радоста от приятните и полезни неша която ти е допринесла, и разбирасе тъгата за разпада , ама какво можем да направим..
нещата се случват , няма се жалваме сега какво и кой колко дал.( след като инвестираш в нещо , то братле , ще имаш доста разходи , доста проблеми и доста неприятности), от 2 годиниа имам кола която струва 25к чисто нова вече струва с 2к повече и то от хейтари .... я виж кола , аз нямам я да я счупим ;Д ... когато загубите удоволстието от играта , тогава трябва да не се оплаквате , а да спрете играта
. относно кой си върши работата като хората от всички табели то е ясно те са 2 ма поне на този етап 1вият е електрото , 2рият даже е зеленичък шереметко ли не го помня , ама момчето е начетено, дори не му плащат защото е зелен и доста по-умно от повечето модератори, което не е обида , аз с какво съм виновен че има по-умни и кадърни хора от тях.
митика - еми жена модератор в играта
тоя другия иволвар 1 поста да му видя не го чета даже веднага минус
2- мн ясно че модераторите имат заплати изразени в диаманти , мн ясно че не ги получават на коледа в чорапче а си ги вземат всеки месец и то си е нормално , и аз по сял ден да седя тука и да отговарям на филмари и аз ще вземам диаманти и не само, сините табели(Без електрото) ще са ми братя а аз ще съм Раян Гигс ако се сещате за какво говоря Д:
тука идва вече въпросът , че да си модератор е супер набутвация :Д , хора вие сте полицаите на сайта , никой никога няма да ви харесва :Д може да има някой заблуден дето е свикнал по рождение да се оприличава на турска русална(от главата до кръстта риби , от кръстта до пръстите мъж) и да ви харесва, обаче проблема още по-голям вие не сте полицаи , вие сте съвсем обикновенни патрулиращи полицаи, за което няма за какво да се обиждате , все пак всеки харесва полицията , да не би да мислите че има нещо лошо в полицията, че да ми набирате в момента като малки бързовари в чайник?
който за каквото е учил , хейтъриновци Д:
триенето на поста ми е безмислено , просто ми сложете 1 '' - '' и доживот ще ридая.
хора това е темата в която можете да изкарате дневното напрежение, лошо няма , даже предлагам да се направи либерална и демократична тема - тежки дни , ела при нас и се оплачи.
аз ще заповчна здр, аз съм Жеко и съм .......
и вие, здравейййй Жеко :Д......