Пак се пишат глупости без капка доказателства.
Може и да е имало такса преди но отдавна вече няма.
За последните 5-6 месеца приехме доста играчи защото вдигнахме драстично нивата на гилдията и имаме още свободни места.
Само един играч от новоприетите напоследък плати такса 50 диаманта, останалите ги приехме без нищо.
В свят 2 имам такса за приемане 100 диаманта на герой и съм напълно съгласен с Бандитко за това.
Не може аз да наливам 2-3 години с колегите хиляди диаманти за да вдигам 5 работилници и атрибути в замък на макс, да развивам магазини от нулата,предни постове и тн и някой да дойде наготово да ползва всички тези екстри.
В свят 2 дори имам и месечна такса - по 10д на герой. В свят 3 такава нямаме. Ако се наложи понякога правим дарения, както в случая когато вдигнахме магазина за брони в 6та.
Който иска да е в развита гилдия идва и плаща без да се замисля.
10 д. се вадят с лекота за 1 месец само от фермене от 4та кат нагоре.
Що се отнася до Серго, мога да кажа че той с помоща на Матрос носят гилда на гърба си и помагат на всички. И не само те.
В Sentinel се играе колективно !
Ако някой пусне съобщение, че има нужда от нещо, било ресурс, било итеми веднага откликват поне 3ма и всичко се ПОДАРЯВА !!!
Ето затова съм в тази гилдия, Защото знам, че мога да разчитам на всеки един неин член !
От много време не бяхме нападали никой защото си имаме достатъчно замъци, дори повече отколкото са ни необходими.
Проблема между нас и Ронин започна когато Иво почна да пише писма да сме си сменили режима на стражите, че не можел да плячкосва.
Дори смених в две провинции заради него, но той взе да иска да сменим всичките. Е да ама не.
Може и да ни е бил съюзник по това време но няма абсолютно никакво право да ни казва как да си активираме стражите.
После почна да ми се пени, че съм плячкосвал герои от гилдия Crepusculo, които са ни врагове между другото.
Аз съюзници никога не съм нападал. Ако някой от Ронин е влязал в гилдия която ни е враг и го е отнесъл, проблемът си е негов.
Ако си беше стоял в Ронин нищо нямаше да му се случи.
Иво взе да ме затрупва с писма колко велик бил и как всички гилдии се съобразявали с него а ние не и с това чашата преля.
Сега пише на всички гилдии на смешен английски ( пращат ми ги да ги чета) да ги навива да му помагат да ни атакуват.
Той на български не може да пише а английския му е направо трагичен.
Desterrados сега са с нов лидер и се разбираме чудесно. Те ни предложиха съюз първи а не ние.
Бици не отговори на писмото ми а това което пише Иво са пълни измишльотини.
Болно е момчето, какво да се прави.
По време на битки пуска по 2-3 страници съобщения и само той.