Добре но какво разбираш под разумни цени(100-200 диаманта за епичен предмет)
По принцип играя тази игра за fun(моля без коментари пиши на кирилица ) но някой да се опитва да ми каже ,че 10 лева са смешни пари да вземе да се осъзнае!!!За 100 пиксела да ми иска 10 ЛЕВА (не,че не съм ги дал досега за екипировка ама изкарани чрез системата купуваи за 5 продаваи за 10 ) бих му казал,че за тези пари който иска бих предпочел да си купя Оригинална игра:EVE Online Special Edition,Age of Conan: Hyborian Adventures
А и ше вмъкна още нещо играта ми харесва и бих си плащал но в разумните граници ,защото при битка
200 диаманта vs 1l хубава водка изхода е ясен
EVE Online не е необходимо да си го купувате.
Клиентът на играта можете да си го дръпнете напълно безплатно от сайта.
Age of Conan - е платена.
Да направим малко разбивка на цифрите, искате ли?
Месечната такса за EVE Online е задължителна - 15 евро (30 лева)
Age of Conan - 15 евро (30 лева) на месец + 60 лева за играта.
Двуседмичният Премиум за Имперски герой е 50 диаманта (4,80)
2 СМС-а Ви гарантират Премиум членство за 1 месец - (9,60)
Разбити на 30 дни, Ви се падат по 0,32 лева на ден (1 лев на ден, ако играете EVE или Conan онлайн)
Да предположим, че сте решили да заделите толкова пари за Имперския герой, колкото и за другите две игри - остават Ви 20 лева на месец.
Всеки един от пакетите Ви струва 25 диаманта. Половин СМС - 2,50.
Можете да активирате всички пакети с 2 СМС-а и половина - 12,50
Остават Ви 7,50.
Да кажем, че ще оставите 2,50, защото няма как с тях да изпратите СМС.
Закупувате си още 50 диаманта, с които можете да си закупите още 60 Точки за действие.
Това са по 2 точки за действие от горе на всеки 24 часа за период от 30 дни, в който сте Премиум.
Мисля че... през това време.... спокойно ще можете да стъпите на краката си и да си позволите да играете по същия начин, по който играе болшинството от играчите ни.
Кой знае? Може би през това време ще успеете да продадете в аукциона нещичко, което да Ви възвърне част от капиталовложенията?
Това му е хубавото на Имперския герой. За разлика от другите игри - в него можете да сте на фитка, а не да погребвате месечна такса в реални пари, която просто си я пишете като разход.