ako нямаш как ще можеш да развържеш кесията
по темата мисля че при наличие на чест двоен шанс и награди които всеки ще иска да докопа не ми се вярва тези които имат да си пестят диамантите
все пак моментални изработки моментално копаене а и сега си вървят оферти в диаманти за някои предмети. ако бъркам поправете ама предложих все неща за които често се харчат диаманти. е примерно да имаш приключение за платина един двоен шанс за добив на ресурс цяла седмица едно че ще помогне да се премахне дразнещ минус а и всеки който може ще цъка диаманти за моментално изкопаване за да си натрупа ресурси:) отделно да намалят риска от удар в опасна провинция а и с двойния шанс който го е страх от мечки ще си стои в безопасните провинции и ще има шанс за изкопаване като нормалния в опасна. все пак истина си е всички ще имаме полза от евтините ресурси. това ще значи по-голяма печалба за занаятчиите а те го заслужават при сегашните шансове за направа на добър предмет.
а за турнирите и приключенията мисля че е излишно но хайде да го спомена да се наложи да се обясвам пак. колкото по-добра екипировка толкова по-голям шанс за победа а няма какво да се лъжем че най-добрата екипировка се купува с диаманти.
ако не е ясно според мен приключения пуснати като събитие трябва да са с много по-голяма трудност от нормалните и именно затова да са необходими усилията на всички от света като да речем боса да може да бъде съборен само от играчи 6-7 категория. да дават повече злато опит и да са по-голям шанс за дроп за да има смисъл. иначе ще си кажат играчите защо да си гърмя там точките като ми трябва по-добра екипировка а наградите са като в нормалните приключения.