Да бяха пуснали едно чълто списаче да се извинят, да обяснят какво е станало.... ясно е, че 70% от играчите не са разбрали какво става, не говоря въобще за българите.... има доста хора дори в последно време пробладават чуждестранни играчи от други континенти дори, дето хабер си нямат от форума, хабер си нямат от нищо.
Още по-лошо е, че каквото и да ми говорите проблема не е бил толкова сериозен, това че шефовете са казали така на модераторите да разправят из форума далеч не означава, че някой е повярвал.
от 2 години играя пръсъствал съм на 2 такива скучая, и 2та бяха през работно време и се оправиха за 1 час първият и 2рият за 3 чаза.
сега ми е 3тия път в който присъствам на такъв масивен , невероятен проблем ,който се случи събота.., разбира се никой не работи из почивните дни, затова играта се пусна понеделник.
та хора вярвайте само на 2 неща:
1- не вярвайте на никой.
2- никой не Ви желае доброто, никой не иска да ви помогне, помогнете си сами, ако някой прави нещо за вас, то той има изгода.
модератор ти помогнал, че ще ти помогне мн ясно, затова му се плащат по 500 диаманта на месец.
шефовете на играта са коректни към вас, че мн ясно че ще са коректни нали плащате за тази игра, то само от това, че я играем те печелят.
та помислете.