и от какво да сме доволни и как да не се оплакваме,защо преди имаше оборот на ресурси ,екипировка и диаманти между играчите и на пазара,сега какво има - трима дето ръсят бисери във форума и се опитват да ни накарат да повярваме че черното е бяло,защо преди във гилдиите имаше всеки ден комуникации между хората а сега с дни никой нищо не пише,защо имах аз на всичките ми герои активирани пакети а сега даже не влизам и да събирам ресурс с тях,защо преди имаше и по 20 000 диаманта на пазара а сега се стига и до 50,че това и 1 смс не е,защо всичко е толкова изоставено и не е коригирано с новите категории и безумните цени в 6-та и 7-ма,отиваш в многостепенна с наемници за хиляди диаманти слагаш им отвари с диаманти по 4 диаманта едната,купуваш отвари за храна и дух по 15 000 бройката,плащаш по 200 000 на битка и докато стигнеш до боса ти падат невероятните по 5-6 000 злато на битка,после ако имаш късмет да го биеш дропа също е уникален,1-2 лилави боклука които ги продаваш за 500-600 000 злато и може би една част от комплект 64 ниво с интелект 10 която я изхвърляш веднага,и повярвайте ми след като завърша задачата и си взема и наградата която е 5-10 диаманта и 150 000 злато почвам да играя хоро от радост и излизам да почерпя и приятелите понеже усилията които съм вложил като време,и диаманти са възнаградени,и тогава 3-ма във форума почват да ти пишат - ама недей се оплаква всичко е нормално играчите са се отказали защото им е омръзнала играта не защото са теглили преди това по няколко м---и и са се разочаровали от бездействието на екипа,и за капак на всичко ти слагат един заслужен бан от 3 месеца и си лягат щастливи че са свършили нещо полезно а че играча(само в тази игра не се казва и клиент-да не би да даваме реални пари и те да си купуват реални неща с тях)е във нервна криза че е така п-----н не им дреме,трябва и името на играта да се промени в империален клошар понеже трябва да се радваме на огризките които ни се подхвърлят,да навсякъде се плащат екстрите ама за парите си може да си развиеш нещо в играта а тук с 1 смс за 6 лв какво може да направиш,да дам 12 лв да си купя 1 епична рецепта,да дам още 12 лв за 1 удар със епичен чук и ако имам късмет да стане поне малко добра да си кажа ами има само още 7-8 наемника за оръжия а да не говорим ако искаме и добра екипировка,ами малко са лудите да правят това,преди имаше хора които купуваха и по 15-20 000 диаманта наведнъж ама с тях бяха царе,а сега бях събрал 7-8 000 диаманта и премиуми не съм пускал ама къде изчезнаха за няколко месеца знам ли,може би за това че продавах по 40-50 на ден да покривам разходите на 2-ма герои с които се мъчех да мина приключенията понеже друго какво да правиш в тази интригуваща някога игра,ама господа адвокати наистина е нормално да дам за героя ми над 10 000 диаманта(ако не и повече) да е рестартиран 2 пъти да има 1500 точност и над 1000 ловкост и да го бият някакви нещастници 5 нива по малки и с многократно по малки показатели,е след това давам сами 1,5 мил за поправка и 150 000 за отвари ама нали си е нормално злато и диаманти бол няма да се нервиме я,избираш си една от десетките зони в които има достатъчно да се печели и бягаш там,ама стига съм писал че ще го изтрият преди да са го прочели и 5 човека
с уважение към всички които ме разбират и знаят че съм прав за всичко,не че само се оплаквам без да имам основание макар че като гледам всяка една тема всичките са така
П.П, лично аз събирам сега диаманти за последен премиум пакет на само 1 герой и това ще ми е последния за тази игра,наближава пак нова година а беше обещано още миналата да се направи нещо по играта но досега промяната беше само че се увеличиха бановете които се раздават като награда на старите играчи