Чакайте че ми стана смешно.
За каква помощ от цялата DFA става въпрос?
А девойката е нищо повече от сапунен мехур - Много шум за нищо !!! На гол Г** чифте пищови
Даже няма вкарани точки за наемници !
Аз искренно се надявам някой ден да бъде премахнат кървавият кристал от играта и споделям мнението на Питх, че се изкривява геймплея.
Не съм казал не съм я бил по слава, А за зоните да не говорим - готов съм и с най слабия си герой в 4та а тя да си сложи още един чифт кървави ако иска, Наути я превъзхожда по всички показатели и ако някой не вярва мога да копна доклад, по малко са и само кръвта и блока.
И към Митика ...
Аз бях баннат за сърказъм десетина дена.
А за твоя сарказъм кой ще те банне???
Темата както каза някой по горе е напялно излишна и комплекси за избиване виждам само в този който я е пуснал.
Наути както и други мои герои стоят в 4та кат по една единствена причина и тя не е първото место в категорията а замъка който държим.
Иначе отдавна да е отпрашила нагоре. Има от много време оборудвани меркове за 5та но ни трябват герои с които да си пазим замъка. При нас всичко е планирано.
Рунд 1
Отбор 1 е на ход.
Naughty няма опонент, затова избира edna_devoika. Модификаторът за разлика в нивата е 1.
Шансът за блок на edna_devoika е 36.
Шанс за критичен удар: 14Умението Стелт на edna_devoika намалява обсега на оръжието на Naughty, който е 3, с 3.
Обсегът на оръжието на Naughty е по-нисък, моментното разстояние е 3.
Отбор 2 е на ход.
Обсегът на оръжието на edna_devoika е по-нисък, моментното разстояние е 3.
Отбор 1 е на ход.
Обсегът на оръжието на Naughty е по-нисък, моментното разстояние е 2.
Отбор 2 е на ход.
edna_devoika няма опонент, затова избира Naughty. Модификаторът за разлика в нивата е 1.
Шансът за блок на Naughty е 28.5.
Шанс за критичен удар: 8.5Умението Стелт на Naughty намалява обсега на оръжието на edna_devoika, който е 2, с 2.
Обсегът на оръжието на edna_devoika е по-нисък, моментното разстояние е 2.
Отбор 1 е на ход.
Обсегът на оръжието на Naughty е по-нисък, моментното разстояние е 1.
Отбор 2 е на ход.
Обсегът на оръжието на edna_devoika е по-нисък, моментното разстояние е 1.
Шансът на девойката да удари Наути е 71 %
Отбор 2 е на ход.
edna_devoika 88.71/70.949166004766 ударът избегнат успешно.Наути има шанс 76,5%
Всичко останало е КЪСМЕТ !!!
Който първи успее да вкара крит ще бие.