Първо- бъди по-сериозен и каже честно дали се си си изтрил следите, ако си влизал от интернет клуб. Второ- давал ли си на друг човек паролата си. Трето- лесна ли е за отгатване на база комбинации 123 или "qwerty". Програмното звено е все още във ваканция, но сигурността на акаунтите най-вероятно ще бъде завишена като се върнат.
Носи се отговорност до един момент. И този момент е повече от ясен на всички играчи. Не може да се почне с "Разбиха ми паролата, разпуснаха съюза ми" и куп други наистина подли постъпки, но след малко да се добави и едно "...ама всъщност си бях дал паролата на братовчеда, ама той никога няма да направи подобно нещо". Екипът няма начин да знае колко морални са роднините, приятелите или случайно намерени в интернет пространството особи, на които лично сте предоставили паролата си. Така достъп на информацията се дава от самия потребител, а не от екипа, и е следно той сам да си поеме отговорностите и последствията.
За в бъдеще може да се сложи едно ограничение (да няма лесни за разбиване пароли и ПОНЕ три от символите в тях да са различни от тези в името на акаунта), за да няма случайни налучквания. Може би трябва да се вложи и нещо "динамично", за да няма и влизания от интернет клуб, ако човекът не е изчистил списъка на паролите и т.н.