+ това данчело един играч вико на горе малко е показал един мой въпрос-който ако не вярваш на снимката или ти е странно щото ви е казано от някъде че няма такъв свят,та там се вижда-теддирк свят 5 и просто искам някой да вземе да ми каже какво става,защото е супер странно да не си знаят админите кви светове имат,ми ако това е свят,който не е легален-кво става,що въобще от рас ми даде оп без да съм избирал свят 5-нов само 5 категория има и то началото на пета,ниските нива-всичко точно и ми казват като помолих за линк за регистрация на мой добър приятел,те казват-няма такъв свят а има-та моля за отговор и оправяне на тази фантомност на свят 5-след като го има нека е свободен за регване от всички-има няколко хиляди човека до 5 категория има,и нека както тези хора,И АЗ са се регнали нека така да могат да се регват и новите играчи,а не да казвате че няма такъв свят,при положение че има-доста хора си направиха труда да потърсят, да отбележат като вико,който представи въпроса ми и се вижда-свят 5,благодаря,а сега остава админите да кажат,ако тоя свят е някакъв опасен или нелегален да се махне и да се пръхвърли работата в нов свят,но той си е същия като другите светове на играта,които преди съм играл-свят 3 например,и няма индикации за измислици и хакове,нека се вземат мерки.Благодаря