Не сте съвсем прави, че не се чете... Чета общо взето всичко в момента /и не само аз/...
На темата защо изцяло на ново... Ще отговоря цитирайки един от основните програмисти писали Героя и все още пишещи от време на време (дори на "черно", понеже понякога си крадат от собственото време само и само да оправят някакви неща - те наистина обичат тази игра):
"Нямам идея как този код още работи!!!" ... За съжаление технологиите се менят толкова бързо, че 5 години е безкрайност... Аз бих бил първият, който да се застъпи да надградим старата версия, защото това ще ни спести време, усилие и пари, но технологично е лудост и най-вероятно ще доведе до крах и новата и старата версия... Добър пример е кърпенето на магистралата - временно решение с кофти параметри - винаги е по-добре да се преасфалтира изцяло... А ако ще преасфалтираме изцяло е тъпо да не оправим някои очевидни грешки от първата версия... А после именно защото времената са се променили ако искаме да сме адекватни и да привлечем още играчи ще трябва да се промени още... И така...
Няма как да прехвърляме герои от старата към новата, но ще мислим за сериозни бонуси за всички стари играчи (диаманти, запазване на имената, постижения, ветерански баджове и т.н) В крайна сметка има и чар във всяко ново начало... (предполагам рестартирате своите герои и сега.)
А двата стари свята няма да ги събираме - мина ми през ума, защото ще ни е много по-лесно за поддържане, но ще е ад за вас... Така че - ще си останат два - може да ги прекръстим на Алфа и Бета Класик...
Продължавайте да пишете - много ни е полезно.. Скоро ще започнем да качваме в новия раздел информация..
Хаос